Your Guide for Business & Leisure Travel Experience in South & East Serbia

Fungry kulinarske radionice

Usporen tempo života na selu, daleko od gradske vreve, može u velikoj meri da podmladi čoveka. Seoski turizam je industrija koja se širi. Ova vrsta turizma podstiče očuvanje prirodnih resursa kao što su reke, šume i lokalna fauna i flora.

Takođe čuva stare tradicije, zanate, specifična jela i druge rituale jedinstvene za specifične kulture, ali i održava lokalne proizvode i usluge živim.


Serbian old tradition of making plum brandy Rakia Slivovitz

Znamo da odabir aktivnosti za podsticaj uspešnosti tima “tim bilding” može biti stresan. Otkrili smo da je primarni ključ da obezbedimo prijatno, zabavno okruženje, bez tenzija i takmičenja. Tako smo razvili fantastičan program za vaš tim, koji smo nazvali FUNGRY (od engleskih reči “fun”-zabava i “hungry”- biti gladan). 


Cooking with professional chefs

Naučićete kako da kuvate tradicionalna jela, koristite sezonsku hranu i lokalne proizvode i odlično se zabavite pripremajući hranu zajedno. Ujedno ćete imati održivi korporativni događaj, koji ima brojne pogodnosti, kako za okruženje tako i za vaš tim.


Traditional hand made pie Sukana Pita

Ova vrsta radionice je pogodna za grupe od 10 do 50 osoba. Bez obzira na veličinu vaše grupe, obezbedićemo interaktivno iskustvo gde svako može da učestvuje u procesu kuvanja. Program poput ovog podstiče više interakcije i deljenja. 

Nakon ove aktivnosti, vaši zaposleni će uspešnije sarađivati i biće otvoreni da prihvate ideje jedni od drugih. Кao rezultat, rad postaje apsolutno zadovoljstvo, a vi ćete imati izuzetna dostignuća. Više o našem novom programu kulinarskih radionica i predlogu menija pogledajte u brošuri Fungry za južnjačkom hranom.


Creative outdoor green event 

Verujemo u zelene i održive događaje! A vi?

 Zakazivanje termina za vašu grupu prijatelja ili tim bilding možete poslati ovde.