Your Guide for Business & Leisure Travel Experience in South & East Serbia

Balans između poslovnog i slobodnog vremena

Živele sve žene sveta koje odlično balansiraju između posla i slobodnog vremena. Danas je, održavanje ravnoteže između posla i života jako teško za žene. 
To je kao da držite flašu vode na glavi i istovremeno vrtite obruč oko kukova. 

 

Iako se borimo sa nekoliko uloga i ciljeva u životu, razmišljamo o našim vrednostima i postavljamo prioritete na osnovu tih vrednosti. Želimo da budemo produktivne na poslu, da uživamo u zdravom okruženju i da budemo dobri roditelji. 

Sve ove stvari oduzimaju nam vreme i energiju. Izazov je biti najbolja sebi i dati sve od sebe na poslu kada zarobljene u kancelariji, udišemo klimatizovani vazduh i danima radimo pod svetlima ekrana. To nije savršen način funkcionisanja u životu.

Imamo na umu da je posao samo jedan deo nas i da odvajanje vremena za sebe mora biti prioritet. Od vitalnog je značaja uživati u životu i odvojiti vreme za određena zadovoljstva. Ako vodimo računa o sebi, produktivnije smo na poslu i efikasnije se nosimo sa pritiskom koji nosi gust raspored. 

Povezujući se sa prirodom i doživljavajući lepotu aktivnosti na otvorenom, poput planinarenja, skijanja, kajakarenja, paraglajdinga, sportskog penjanja ili abzajla, povećavamo svoju energiju. 

Osvajanjem vrhova svaki problem u životu deluje rešiv.